Recensies

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 13 reviews)
Uitstekend100%
Erg goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Prachtige huwelijksweek gevierd

5,0 rating
9 juli 2019

We hebben ervoor gekozen ons huwelijk te vieren in klein gezelschap op dit prachtige eiland. Samen met onze ouders en broer, schoonzus, neef en nichtje hebben een week lang genoten van bbq, suppen, kayakken, zwemmen, relaxen en meer. Heerlijk om de zon te zien opkomen boven de Plassen, om samen te eten en ontspannen, maar ook bijzonder om een rondje over de Plas te varen of boodschappen te gaan doen met de boot. En zoveel hartelijke gastvrijheid van Michel, zijn vrouw alsook de havenmeester die bvb onze boot versierde met ballonnen toen we terug kwamen van onze huwelijksviering. We zochten een plek waar we samen deze gebeurtenis op een ongedwongen en toch bijzondere manier konden vieren en dat heeft dit eiland met alle luxe erop meer dan waargemaakt. Super dank & veel plezier aan alle volgende gasten!

Ilse & Frank

Echt ontspannen

5,0 rating
10 december 2018

De lodge is een prachtige plek waar je helemaal bijkomt. Weer of geen weer. We hebben zo’n heerlijke week gehad. Je zit midden in de natuur, maar er is ook genoeg gezelligheid om je heen. Iedereen is blij op het water. Wij hebben van de luxe van de logde genoten. Maar ook van het echt buiten zijn op het eiland. Niets fijnere dan met een kopje koffie op het terras kijken naar de zon die opkomt. Ook onze 4 puber meiden hebben een super week gehad. Zwemmen, op de surfplanken en chillen op de trampolines. Al met al een aanrader voor jong en oud. Ik geef de lodge een dikke tien.

Vanessa, Dennis, Rosanne, Eva, Hannah en Emma

Ik wil terug!

5,0 rating
27 augustus 2018

Wat een fijne plek voor een vakantie. Je laadt je hier volledig op, even weg van alle drukte en hectiek. De Lodge zelf is uiterst luxe, comfortabel en laat niks te wensen over. Maar het is vooral het “eiland” gevoel en het buiten leven wat de kers op de taart is. Waar ik vooraf bang was dat onze tienermeiden zich wellicht zouden vervelen is hier geen moment sprake van geweest. Voor iedereen jong en oud en alles daar tussen in is dit een heerlijke plek.

Johan en Carmen

Perfect cadeau voor Pa

5,0 rating
23 juli 2018

Wij hebben met 8 volwassenen en 2 hondjes een zalig weekend gehad in Vinkeveen. Het was nog veel beter dan we ons hadden voorgesteld en Josephine en Michel waren enorm gastvrij, veel oog voor detail die ons verblijf comfortabeler en nog leuker maakte. Wij hadden zelf nog een tentje mee en door het mooie weer hebben we een heel weekend buiten geleefd, er was ruimte zat.
Een perfect cadeau voor de verjaardag van onze vader en wij raden deze plek aan iedereen aan!

Familie Jongma

Zuid-Frankrijk in Nederland

5,0 rating
9 juli 2018

Wij zochten een plekje om te genieten van het prachtige zomerweer samen met onze vrienden en honden. We konden het niet beter treffen in de lodge van Josephine en Michel! Wat een prachtige plek, wat een geweldig uitgeruste lodge en zulke lieve en behulpvaardige eigenaars. De vier dagen die we hier mochten logeren staan met stip op 1 in onze lijst van favoriete plekken.

Anouk