Recensies

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 14 reviews)
Uitstekend100%
Erg goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Geweldig!

5,0 rating
17 december 2017

Afgelopen zomer hebben wij gelogeerd in de geweldige lodge van Josephine en Michel. De lodge staat op een schitterende plek midden in de natuur. Een plek waar je echt tot rust komt. De lodge zelf is echt prachtig, ruim en van alle gemakken voorzien. Wij komen zeker terug!

Miranda van der Meer

Unieke Ervaring

5,0 rating
14 december 2017

De vakantie in de Lodge op het eiland was een ware belevenis. Alles boven verwachting; het varen door het gebied, genieten van het comfort van de Glamping Lodge, regelmatig gebruik maken van de picknick tafel, maar ook heerlijk relaxen op het terras boven het water, met schitterend uitzicht op de Vinkeveense Plassen. Wie wil zoiets niet?

Gre & Henk Scheerman

HEERLIJK BUITEN

5,0 rating
11 december 2017

Genieten van een verblijf op de Vinkeveense Plassen met alle geneugten van thuis in een luxe ingerichte Glamping tent. Als ervaren kampeerders is het ons uitstekend bevallen en het was een geweldige ervaring. Wij kunnen het iedereen voor 100% aanbevelen

Paula en Ton Smit

Enorme aanrader

5,0 rating
3 december 2017

Voor iedereen een enorme aanrader. Je komt helemaal tot rust op een prachtig eilandje middenin Vinkeveen. ‘S ochtends een verfrissende duik in het water, heerlijk varen, mega trampoline voor de kids. Prettige verhuurders die altijd voor je klaar staan.

Marouschka Van Dijk