Recensies

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 16 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ik wil terug!

augustus 27, 2018

Wat een fijne plek voor een vakantie. Je laadt je hier volledig op, even weg van alle drukte en hectiek. De Lodge zelf is uiterst luxe, comfortabel en laat niks te wensen over. Maar het is vooral het “eiland” gevoel en het buiten leven wat de kers op de taart is. Waar ik vooraf bang was dat onze tienermeiden zich wellicht zouden vervelen is hier geen moment sprake van geweest. Voor iedereen jong en oud en alles daar tussen in is dit een heerlijke plek.

Johan en Carmen

Perfect cadeau voor Pa

juli 23, 2018

Wij hebben met 8 volwassenen en 2 hondjes een zalig weekend gehad in Vinkeveen. Het was nog veel beter dan we ons hadden voorgesteld en Josephine en Michel waren enorm gastvrij, veel oog voor detail die ons verblijf comfortabeler en nog leuker maakte. Wij hadden zelf nog een tentje mee en door het mooie weer hebben we een heel weekend buiten geleefd, er was ruimte zat.

Een perfect cadeau voor de verjaardag van onze vader en wij raden deze plek aan iedereen aan!

Familie Jongma

Zuid-Frankrijk in Nederland

juli 9, 2018

Wij zochten een plekje om te genieten van het prachtige zomerweer samen met onze vrienden en honden. We konden het niet beter treffen in de lodge van Josephine en Michel! Wat een prachtige plek, wat een geweldig uitgeruste lodge en zulke lieve en behulpvaardige eigenaars. De vier dagen die we hier mochten logeren staan met stip op 1 in onze lijst van favoriete plekken.

Anouk

Glamping op zijn best!

juni 6, 2018

Wij hebben met Pinksteren de Glamping Lodge gehuurd en wat hebben we hier enorm van genoten! Glamping op zijn best; echt overal is aan gedacht en alles is aanwezig. Wat een luxe! Heerlijke bedden, een goed uitgeruste keuken en zelfs een regendouche. We hebben heerlijk gezwommen: direct vanaf je eigen terras spring je zo het water in.

Onze kinderen hebben zo genoten van de trampoline, het zwemmen, zeilen, lekker voetballen, vuurtje stoken.. Wij komen heel graag nog een keer terug!

Michel is een geweldige gastheer. De communicatie verliep heel erg goed en hij heeft fantastisch voor ons gezorgd.

Dank voor de goede zorgen!

Vriendelijke groet,

S. Aerts & D. Bierma

D Bierma

Heerlijke plek

april 28, 2018

Niet alleen hadden we veel geluk met het weer, de zomerse dagen in april, maar ook met het fijne onderkomen in de Lodge van Josephine & Michel. Wat een zalige en unieke plek midden in de Vinkeveense plassen. Met het gehuurde motorbootje werd het verblijf nog aangenamer. De ‘tent’ is van alle gemakken voorzien. Een echte aanrader !

Familie Horvers – Soest

Fam Horvers uit Soest