De Glamping Lodge

De Lodge is gebouwd op één van de eilanden aan de Vinkeveense plassen op nog geen 5 minuten varen van jachthaven Oldenburger aan de Baambrugse Zuwe. Onze gasten kunnen hier (tegen betaling) parkeren. De Lodge is alleen per boot bereikbaar, heb je zelf geen boot dan kun je bij de jachthaven een motorbootje huren. De Lodge heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. Ben je met meerdere personen dan is het eventueel mogelijk om er een tent bij te plaatsen.

Faciliteiten

De Lodge aan de Vinkeveense plassen is warm en trendy ingericht en beschikt over de volgende faciliteiten: – een open keuken / huiskamer met lounge banken. – een bedstede (2 personen) met daaronder een kinderspeel- of bagageruimte. – de master slaapkamer met een groot hemelbed met klamboe (2 personen). – een slaapkamer met twee enkele bedden. – een badkamer met toilet, een ruime douche cabine met stortdouche. – een groot buitenterras (5 bij 5 meter), wat gedeeltelijk op het water ligt, uitgerust met lounge stoelen en een parasol. Vanaf het terras heb je een fantastisch uitzicht over de plassen. – een grote luxe picknick tafel op het veld naast de Lodge Bij aankomst zorgen wij ervoor dat alle bedden opgemaakt zijn zodat je alleen je bagage nog behoeft uit te pakken. Tevens zorgen wij ervoor dat er voor de eerste dagen benodigdheden als koffie, thee, zout & peper, kruiden om te koken en wc papier aanwezig is. Dit zodat je direct kunt genieten van de fantastische omgeving en een heerlijke vakantie. Tevens kun je gratis gebruik maken van de volgende faciliteiten: – een grote trampoline op het veld naast de Lodge – surfplanken om op te peddelen – diverse spelletjes voor als het weer een keer minder is. Al met al een unieke locatie, “Your Home Away from Home” midden in de natuur, aan het water, voor ieder wat wils en met het gemak en comfort van thuis.

Keuken

De keuken is uitgerust met een 4 pits gasfornuis, een koffiezet apparaat, waterkoker, broodrooster en voldoende pannen en servies voor 8 personen. Tevens is er een grote koelkast met 3 vriesladen en voldoende ruimte voor drank en overige boodschappen die gekoeld dienen te worden.

Woonkamer

De woonkamer heeft een ruime hoekbank om comfortabel te kunnen zitten met minimaal personen. Voor de wat frissere avonden hebben we een warmte stralingslamp geïnstalleerd in de zithoek.

Hemelbed

Het hemelbed met klamboe of te wel de master slaapkamer. Deze kamer heeft zowel uitzicht achter op het water als over de zijkant van het eiland en beschikt tevens over een nachtkastje en extra kastruimte.

Badkamer

Badkamer met een ruime douchecabine met een heerlijke stortdouche. Tevens een toilet en een meubel met een wasbak en spiegel.

Derde slaapkamer

De derde slaapkamer met twee enkele bedden en voldoende kastruimte.

Bedstede

De twee persoons bedstede, erg leuk voor kinderen maar waar ook met gemak twee volwassenen in kunnen slapen. Met daaronder een kinderspeelruimte of de ruimte om eventueel bagage op te slaan.

VIDEO TOUR

Geïnteresseerd? Boek onze lodge nu!