Recensies

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 15 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Aanrader!

Rated 5 out of 5
mei 21, 2020

Super de luxe, schone, comfortabele en rustig gelegen Glamping Lodge op een te gekke locatie!

De Lodge is van alle gemakken voorzien.

Vissen vanaf de veranda, de omgeving verkennen met een bootje, zwemmen en genieten van de rust. Heerlijk!

Sebastiaan & Lizette

UNIEKE VAKANTIE IN NEDERLAND

Rated 5 out of 5
oktober 23, 2019

Deze plek heeft werkelijk alles, sfeer, stilte, natuur, water en zwemmen, vooral erg leuk met jonge kinderen!! Absolute aanrader en wij komen zeker graag nog een keer. Het is praktisch en dichtbij en toch voel je ver weg van alle hectiek en kan je makkelijk de drukte opzoeken alles is dichtbij! De glamping zelf is uniek en met veel smaak en zorg ingericht. Staat in onze top 3 voor favoriete plekken. Goed verzorgd en hulpvaardige eigenaars!! Het leuke is dat je zo vanuit je tent het water in kan springen of op je sub kan stappen. Leuk met een eigen bootje erbij!

Femke

Prachtige huwelijksweek gevierd

Rated 5 out of 5
juli 9, 2019

We hebben ervoor gekozen ons huwelijk te vieren in klein gezelschap op dit prachtige eiland. Samen met onze ouders en broer, schoonzus, neef en nichtje hebben een week lang genoten van bbq, suppen, kayakken, zwemmen, relaxen en meer. Heerlijk om de zon te zien opkomen boven de Plassen, om samen te eten en ontspannen, maar ook bijzonder om een rondje over de Plas te varen of boodschappen te gaan doen met de boot. En zoveel hartelijke gastvrijheid van Michel, zijn vrouw alsook de havenmeester die bvb onze boot versierde met ballonnen toen we terug kwamen van onze huwelijksviering. We zochten een plek waar we samen deze gebeurtenis op een ongedwongen en toch bijzondere manier konden vieren en dat heeft dit eiland met alle luxe erop meer dan waargemaakt. Super dank & veel plezier aan alle volgende gasten!

Ilse & Frank

Echt ontspannen

Rated 5 out of 5
december 10, 2018

De lodge is een prachtige plek waar je helemaal bijkomt. Weer of geen weer. We hebben zo’n heerlijke week gehad. Je zit midden in de natuur, maar er is ook genoeg gezelligheid om je heen. Iedereen is blij op het water. Wij hebben van de luxe van de logde genoten. Maar ook van het echt buiten zijn op het eiland. Niets fijnere dan met een kopje koffie op het terras kijken naar de zon die opkomt. Ook onze 4 puber meiden hebben een super week gehad. Zwemmen, op de surfplanken en chillen op de trampolines. Al met al een aanrader voor jong en oud. Ik geef de lodge een dikke tien.

Vanessa, Dennis, Rosanne, Eva, Hannah en Emma

Ik wil terug!

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2018

Wat een fijne plek voor een vakantie. Je laadt je hier volledig op, even weg van alle drukte en hectiek. De Lodge zelf is uiterst luxe, comfortabel en laat niks te wensen over. Maar het is vooral het “eiland” gevoel en het buiten leven wat de kers op de taart is. Waar ik vooraf bang was dat onze tienermeiden zich wellicht zouden vervelen is hier geen moment sprake van geweest. Voor iedereen jong en oud en alles daar tussen in is dit een heerlijke plek.

Johan en Carmen